З міського бюджету виділили гроші на оздоровлення дітей

З міського бюджету Львова буде виділено півмільйона гривень на оздоровлення дітей с. Великі Грибовичі і с. Малехів. Кошти будуть перераховані цього місяця, як субвенція з міського бюджету Львова сільським бюджетам Великих Грибович та Малехова.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

«У міському бюджеті передбачено виділити 250 тис. грн. с. Великі Грибовичі і 250 тис. грн. с. Малехів на оздоровлення дітей, а саме на придбання путівок на оздоровлення. Це субвенція з міського бюджету Львова цим сільським бюджетам. Ці гроші було заплановано переказати в травні, щоб селищні ради могли придбати путівки. Однак вони попросили перенести переказ на квітень», - розповів Олег Іщук, директор департаменту фінансової політики.

За словами Галини Слічної, директора департаменту гуманітарної політики ЛМР, кожного року в міському бюджеті Львова передбачаються кошти на виділення субвенції с. Великі Грибовичі і с. Малехів на оздоровлення дітей.

«Кожного року з міського бюджету виділяються кошти на оздоровлення дітей с. Великі Грибовичі і с. Малехів. Ми підтримуємо таку ініціативу і вважаємо її надзвичайно важливою і необхідною. Завдяки цим коштам, батьки мають можливість організувати дозвілля для своїх дітей у таборах, щоб вони оздоровилися та активно і весело провели час», - розповіла Галина Слічна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: