На спільнокошті збирають гроші для навчання активістів розвитку малих міст

snip_20170419174516
Скріншот зі сторінки SpaceCraft на спільнокошті «Велика ідея»

На спільнокошті «Велика ідея» збирають гроші для втілення проекту, у рамках якого команди з малих міст будуть вчитися досягати результатів від співпраці громади, влади і бізнесу.

SpaceCraft — серія навчальних модулів для команд з малих міст, головним завданням яких є досягнення сталих результатів від співпраці громади, влади і бізнесу. Саме на неї ініціатори зараз збирають кошти, які необхідні для гонорару, фінансування перебування учасників у Львові, комісії платіжних систем тощо.

Під час модулей, тренери навчатимуть учасників та учасниць комунікаціям, фандрайзингу, формуванню команди, ефективному лідерству та адвокації.

«Зрозуміло, що без співпраці з міськими чиновниками громадським активістам годі сподіватися на постійність досягнутих результатів. А без соціально відповідального бізнесу локальна влада приречена потопати в ямі безгрошів'я, — зазначають ініціатори. — Натомість компроміси, об'єднання зусиль, врахування інтересів різних гравців дозволяє діяти ефективно і швидко».

Читайте також: У Мережі запустили флешмоб на підтримку пам’ятника Франку в Іспанії

Участь у проекті візьмуть 45 активних громадян з Дрогобича, Стрия і Бродів. З них утворять команди, завданням яких є ефективне вирішення обраної проблеми у своєму місті зі залученням представників громади, місцевої влади та бізнесу.

На реалізацію ініціативи потрібно 74 тисячі гривень. Зараз вдалося зібрати 29 з половиною тисяч. На те, щоби зібрати решту коштів, залишився один день.

Підтримати і більше дізнатися про SpaceCraft можна за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: