У Львові триває опалювальний сезон

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», сьогодні, 19 квітня, опалення подається до усіх споживачів житлового фонду, установ освіти і охорони здоров’я. Щоб приймати рішення про закінчення опалювального сезону середньодобова температура протягом трьох діб повинна бути вищою 8°С.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Станом сьогодні на ранок опалення подається до усіх споживачів ЛМКП «Львівтеплоенерго»: опалення отримують 1624 споживачі, а гарячу воду 1115 споживачів.

«Опалювальний сезон триває. Тепло подаємо до усіх наших споживачів житлового фонду і бюджетних установ. Температура зовнішнього повітря поки не дозволяє приймати рішення про закінчення опалювального сезону. Адже щоб припинити подачу опалення, потрібно, щоб середньодобова температура протягом трьох діб була вищою ніж 8°С. На разі такої температури не спостерігаємо» - повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Нагадаємо: згідно з розпорядженням міського голови, від 31 березня у Львові було призупинено опалювальний сезон для усіх споживачів теплопостачальних підприємств. У той же час, відповідно до розпорядження, опалення закладів освіти, охорони здоров’я та культури здійснювалося на підставі звернень керівників закладів. Далі 7 квітня, у зв’язку з похолоданням, подачу опалення було відновлено, 10 квітня його знову було призупинено. І з 12 квітня теплопостачання відновили.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: