Львів готується прийняти велику аграрну виставку

V Міжнародна агропромислова виставка та форум з розвитку фермерства AGROPORT WEST LVIV 2017 відбуватиметься у Львові з 27 по 29 квітня

на території Міжнародного аеропорту «Львів».

Про це під час прес-конференції  повідомили організатори заходу, передає кореспондент ІА Дивись.info

«Основним завданням цього форуму є забезпечення аграріїв необхідною інформацією. Тому упродовж трьох днів  відбудеться ціла низка подій: семінари, тренінги, стратегічні сесії. У перший день ми хочемо показати увесь інвестиційний потенціал нашої області в галузі сільського господарства, в галузі агропромислового комплексу», – розповіла директор департаменту агропромислового розвитку ЛОДА Наталія Хмиз.

Серед заходів зокрема будуть інвестиційний форум «Інвестиції в якість 2017» (з ключовими темами: фінансові інструменти, контроль якості, експорт), Сlimate Smart Agroforum 2017 – науково-практична конференція з огляду інструментів та технологій адаптації агробізнесу до зміни клімату.

«За три дні ми очікуємо понад 6 тисяч відвідувачів. Заходом зацікавилися аграрії з Київської, Хмельницької, Закарпатської, Івано-Франківської, Вінницької, Рівненської, Миколаївської, Житомирської, інших областей. Всі три дні  буде діяти виставка техніки та технологій, семінари з тваринництва, рослинництва,  бджолярства, якості продуктів, залучення міжнародного фінансування. Загалом буде 16 профільних заходів  - це майже 40 годин професійної інформації, будуть представлені понад 100 компаній, близько 100 українських і закордонних  експертів», - додав генеральний менеджер AGROPORT Ukraine Дмитро Титаренко.  За його словами заходи будуть безкоштовними, але потрібно попередньо зареєструватися на участь, до форуму також можна буде долучитися через інтернет - передбачено трансляцію заходів у мережі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: