У Сирії загинули ще двоє російських військовослужбовців, – ЗМІ

У Сирії загинули ще двоє російських військовослужбовців, один з них – майор Сергій Бордов.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на колишнього товариша по службі Бордова В`ячеслава Павлюченка і джерело, близьке до Чорноморського флоту.

«Вони потрапили під артилерійський обстріл. Двоє наших російських військовослужбовців і двоє сирійських солдатів загинули», - розповів Павлюченко. Імені другого загиблого російського військовослужбовця він не уточнив.
Він додав, що обстріл відбувся у вівторок, 18 квітня. За інформацією Reuters, Бордов служив у ВМФ Росії.

Павлюченко заявив, що не знає, чим займався і на якій посаді був у Сирії Бордов. Він додав, що два роки тому Бордов був командиром розвідувальної роти.
22 березня стало відомо про загибель у Сирії дев`яти росіян, про смерть яких офіційно не повідомлялося. Як вдалося з`ясувати РБК і групі незалежних розслідувачів Conflict Intelligence Team (CIT), щонайменше шість з них були найманцями так званої приватної військової компанії Вагнера. Про «групу Вагнера» та її участь в бойових діях у Сирії вперше повідомила «Фонтанка» в жовтні 2015 року. За даними газети, раніше найманців бачили на Донбасі, де вони брали участь у боях на боці терористів.
З початку військової операції Росії в Сирії Міноборони РФ офіційно підтвердило загибель 29 російських військовослужбовців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: