Кабмін та ЛОДА знайшли рішення проблеми львівського сміття

DSC_1242
Фото: Високий Замок

Кабінет Міністрів України у співпраці із Львівською обласною державною адміністрацією та місцевими органами самоврядування Львівщини знайшли вирішення проблеми утилізації твердих побутових відходів, що утворюються на території м. Львів.

Зокрема, сміття з міста буде вивозитися та утилізуватися на полігонах інших міст Львівської області на той час, поки Львівська міська рада прийме остаточне системне рішення щодо способу подальшої утилізації ТПВ, які утворюються у місті, повідомляє прес-служба уряду.

Домовленості щодо прийому сміття з м. Львова на полігонах області буде закріплено у Меморандумі про співпрацю між Львівською обласною державною адміністрацією, Львівською обласною радою, Львівською міською радою та органами місцевого самоврядування, на території яких розташовані полігони або звалища захоронення твердих побутових відходів.

Документ буде підписано сьогодні, 21 квітня, у присутності віце-прем’єр-міністра Володимира Кістіонаголовою Львівської ОДА, головою Львівської обласної ради та головами міських рад Львівщини.

Підписанню Меморандуму передувала низка робочих нарад під головуванням прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, а також віце-прем’єра Володимира Кістіона за участі представників Львівської обласної адміністрації та органів місцевого самоврядування. Володимир Гройсман неодноразово закликав місцеву владу вирішити проблему вивезення сміття  і наголошував на тому, що Уряд готовий надати усю необхідну підтримку, що дозволить урегулювати це питання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: