Львівські патрульні навчають дітей правил безпеки англійською

17966478_1686736881628077_2368844467580570453_o

Патрульні створили англійською правила безпеки для дітей.

Патрульні відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції у м. Львові розпочали новий напрямок роботи з дітьми – «English speaking police officer».

Шкільні офіцери відвідують англомовні навчальні заклади міста Львова та проводять з дітьми заняття англійською мовою. З дітьми говорять про безпеку на дорозі, в школі та вдома. Всі заняття проходять в формі гри та легкій для сприйняття дітей манері. Діти в захваті від таких уроків та з великим задоволенням приходять на зустрічі, йдеться на Facebook-сторінці Патрульної поліції Львова.

Аби діти краще запам’ятовували інформацію, патрульні створили для них картки з правилами безпеки "safety rules". Вони сприяють розумовій діяльності, розвитку пам’яті, навчання читанню та запам’ятовуванню англійських слів. Це поширений метод навчання дітей у всьому світі.

«Ми спілкуємося з дітьми англійською мовою та намагаємося розширити не лише її словниковий запас, а й світогляд. Діти вчаться поведінки в складних ситуаціях, правил дорожнього руху, щоб почувати себе в безпеці не лише в Україні, а й під час подорожі.

Згодом, в рамках цих курсів, у період літніх канікул, ми відвідуватимемо англомовні табори» - розповіла шкільний офіцер поліції Віра Проців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: