На Львівщині підприємці привласнили 300 тисяч гривень під час поставок протезів інвалідам

groshi_69

На Львівщині правоохоронці розкрили факт безпідставного відшкодування коштів з бюджету в ході забезпечення інвалідів засобами реабілітації, передає Цензор.НЕТ.

На Львівщині правоохоронці розкрили факт безпідставного відшкодування коштів з бюджету в ході забезпечення інвалідів засобами реабілітації, передає Цензор.НЕТ.

Посадові особи одного з підприємств, зловживаючи службовим становищем, в процесі забезпечення населення засобами реабілітації, завищили обсяги фактично поставлених коштів, внаслідок чого безпідставно отримали з державного бюджету понад 300 тисяч гривень у вигляді відшкодування з Фонду соціального захисту інвалідів.

Фонд соціального захисту уклав договір із компанією на постачання протезно - ортопедичних виробів на суму понад мільйон гривень. Однак під час проведення перевірки було встановлено, що особи з інвалідністю недоотримали зазначених виробів, що поставляються вказаною компанією, на суму понад 300 тисяч гривень

Зараз відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: