Львівські копи виявили автомобіль, документи на який можуть бути підробленими

1

Учора на вулиці Стрийській, екіпаж патрульної поліції помітив автомобіль марки Maserati на транзитних номерах. Під час перевірки водій повідомив, що автомобіль він привіз з іншої країни проте документів на нього при собі немає, інформує патрульна поліція Львова.

Учора на вулиці Стрийській, екіпаж патрульної поліції помітив автомобіль марки Maserati на транзитних номерах. Під час перевірки водій повідомив, що автомобіль він привіз з іншої країни проте документів на нього при собі немає, інформує патрульна поліція Львова.

«Згодом, знайомий чоловіка підвіз на місце зупинки документи, а саме: посвідчення водія та підтвердження перетину кордону. Патрульні перевірили транспортний засіб через базу даних та з’ясували, що такий номерний знак не зареєстрований, а також помітили невідповідність у митних документах. Це може свідчити про підробку документів чи заміну агрегатів транспортного засобу. Інспектори доставили 34-річного водія та автомобіль до Сихівського відділу поліції для з’ясування всіх обставин справи. Справу розглядають слідчі. Також, патрульні винесли на водія постанову за ч.1 ст.126 КУпАП (Керування транспортним засобом без необхідних документів)», - йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: