Справа Мартиненка безперспективна, – Березовець

У кримінальному провадженні щодо колишнього народного депутата Миколи Мартиненка перспектив практично немає.

Таку думку висловив на своїй сторінці в соцмережі Facebook політолог Тарас Березовець, передає РБК-Україна.

«Після провалу справи Насірова, НАБУ, яке знаходиться під вогнем критики через відсутність видимих ​​результатів діяльності, потребувало гучної справи. Що стосується інтересу НАБУ до Мартиненка, ситуація була відома задовго. Я про це знав ще два тижні тому. Про підготовку арешту, уточнюю», - написав Березовець.

Політолог зазначив, що в НАБУ не дотримується режим секретності, а інформація з кабінетів слідчих «гуляє» вільно, тому Мартиненко знав про майбутній арешт.

«Спроб сховатися від слідства не робив. Напевно, тому, що твердо знає: перспектив у справи проти нього, фактично, немає. За підсумком. Припускаю, вся справа розвалиться ще швидше, ніж по Насірову. Питань до НАБУ буде ще більше. Причому і у американців, де невдоволення роботою бюро зашкалює. Інформація від моїх джерел у Вашингтоні», - підкреслив Березовець.

Нагадаємо, затримання Миколи Мартиненка відбулося в четвер, 20 квітня, силами детективів Національного антикорупційного агентства України. Мартиненко, за даними НАБУ, затримали за підозрою в створенні злочинної організації і розтраті майна в справі про розкрадання коштів ДП ​​«Східний гірничо-збагачувальний комбінат» при закупівлі уранового концентрату. У партії «Народний фронт» справу Мартиненко назвали політичним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: