18 червня у столиці відбудеться «Марш Рівності»

18 червня у Києві відбудеться «Марш Рівності» в рамках прайд-тижня «КиївПрайд-2017» (9-18 червня).

Про це на брифінгу повідомили очільники громадської організації «КиївПрайд».

«Кожного року, коли ми говоримо про «КиївПрайд», ми намагаємося сконтактувати суспільство і ЛГБТ-спільноту. Це одна з найголовніших ідей», - заявила програмний директор ГО «КиївПрайд» Анна Шаригіна.

У рамках «КиївПрайду», зауважила вона, відбудеться прайд-тиждень, який завершиться «Маршем Рівності».

«Так відбувається в усіх країнах світу, де проходить прайд. Це тому, що «КиївПрайд», як і багато інших прайдів, – це привід поговорити про права людини і про права людини для ЛГБТ-людей», - сказала Шаригіна.

Темою цьогорічного «КиївПрайду» є «Країна для всіх». Представниця організації пояснила, що таке гасло означає «інклюзивність і включеність на всіх рівнях усіх державних інституцій, суспільства, суспільних об’єднань для різних груп людей».
У рамках заходів прайд-тижня йтиметься, зокрема про «привід для солідарності між різними громадськими організаціями, як і з якого приводу ЛГБТ-організації повинні співпрацювати з представниками і представницями різних організацій, інституцій, установ». Крім того, йтиметься про віру та релігію, а також буде організовано «Школу активізму» для активістів ЛГБТ-спільноти з Києва та регіонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: