Садовий сподівається, що цього тижня підпише угоди з містами Львівської області на вивіз сміття

IMG_7974

Місто Львів веде перемовини з містами Львівської області щодо підписання угод на вивезення та захоронення ТПВ, що передбачено Меморандумом, який був підписаний у п’ятницю.

Місто Львів веде перемовини з містами Львівської області щодо підписання угод на вивезення та захоронення ТПВ, що передбачено Меморандумом, який був підписаний у п’ятницю, передає прес-служба ЛМР.

«На сьогодні орієнтовно 20% майданчиків міста Львова є переповнені. Це краще, ніж те, що ми мали минулого тижня. Динаміка позитивна. Маю велику надію, що після підписання Меморандуму, яке відбулось в п’ятницю, ми зможемо повністю очистити місто і будемо мати можливість системно вивозити відходи впродовж цього і наступного року.

Читайте такожМеморандум, який врятує Львів від сміття: витяги з документа

Наразі ще угоди не підписані, ми лише підписали Меморандум, де ми визначили міста, об’єм і на цьому тижні будемо укладати конкретні угоди. Перевізники возять у ті міста, де були раніше досягнуті домовленості. Частина відходів вивозиться в інші регіони, де є домовленості. Хочу вірити, що ця сміттєва блокада відійде в історію, і більше таких негативних речей не буде для іміджу Львова і України. З містами ведемо дискусії, бо в деяких містах є рішення сесій, які суперечать Меморандуму. Якщо є спільна позиція органів місцевого самоврядування, державної влади, якщо ми всі разом, тоді проблем не буде», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, за інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури, наразі місто має підписані угоди з 5 містами Львівської області щодо вивезення та захоронення ТПВ. Але це угоди, укладені ще раніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: