Вогнеборці врятували від знищення вогнем 5 будівель

23 квітня у Львівській області сталося 5 пожеж.

Про це інформує Головне управління ДСНС у Львівській області.

23 квітня о 13:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в цегляній господарській будівлі в с. Стоянів Радехівського району. На місце події оперативно прибули рятувальники. Завдяки злагодженим діям вогнеборцям вдалось ліквідувати займання та запобігти повному згоранню будівлі. Пожежу локалізовано о 14:04 та ліквідовано 14:26. Вогонь встиг знищити дах на площі 90 кв.м. До ліквідації пожежі залучали ДПРЧ-21 м. Радехів.

Цього ж дня о 21:09 до рятувальників надійшло ще одне повідомлення про пожежу, що виникла в цегляному житловому будинку в м. Кам’янка – Бузька на вул. О.Кобилянської, 12. Прибувши на місце події, вогнеборці оперативно приступили до ліквідації займання. Рятувальники загасили пожежу, не давши вогню повністю знищити будівлю. Пожежу локалізовано о 21:29 та ліквідовано о 21:36. Полум’я встигло знищити речі домашнього вжитку на площі 2 кв.м та пошкодити стіни на площі 80 кв.м. На місці події працювали вогнеборці ДПРЧ-18 м. Кам’янка – Бузька.

Ще одна пожежа виникла о 22:04 в цегляній господарській будівлі в с. Свіржські Глібовичі Перемишлянського району. За лічені хвилини на місце події прибули рятувальники. Вони оперативно ліквідували пожежу, запобігши поширенню вогню на 2 сусідні будівлі. Пожежу локалізовано о 23:31 та повністю ліквідовано о 00:10. Вогонь встиг знищити дах на площі 90 кв.м, 1 т грубих кормів, пошкодити дах на площі 15 кв.м та перекриття на площі 10 кв.м. До ліквідації пожежі залучались рятувальники ДПРЧ-20  м. Перемишляни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: