Прикордонник розповів, які зміни очікують українців під час перетину кордону після введення безвізу

143362

Львівський прикордонний загін готовий до введення безвізового режиму з країнами ЄС, що підтверджує технічне переоснащення пунктів пропуску.

Про це сьогодні, 25 квітня, під час прес-конференції сказав начальник Львівського прикордонного загону Сергій Мельник, передає ІА Дивись.info.

начальник Львівського прикордонного загону Сергій Мельник

«Якщо у 2012 році, прикордонник витрачав близько 2 хвилин на оформлення громадянина на пункті пропуску, то з початку 2017 року за допомогою сучасних засобів, оформлення ТЗ, де перебуває 4 особи, займає 30 секунд, а на одну особу йде 2-3 секунди. Це робиться технічним засобом «Condor», який зчитує інформацію з паспорта способом сканування, ці дані перевіряються за базами Інтреполу», - сказав  Сергій Мельник.

Також він додав, що прикордонна служба не прогнозує суттєве збільшення перетину кордону украєнцями після введення безвізу.

Він зазначив, ща на постійній основі було запроваджено розділення смуг руху автомобілів для автівок мешканців МРГ та для решти громадян у «Краковці» та в «Раві-Руській».

Також регулюванням дорожнього руху в чергах до пунктів пропуску в Грушеві, Угринові, Рава-Руській та Устилузі покладений на плечі працівників Нацполіції та Патрульної поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: