Журналістів із Львівської області закликали здати кров для воїнів АТО

донорство крові
Фото ілюстративне.

Львівська обласна організація Національної спілки журналістів України закликала працівників медіа регіону здати кров для воїнів, поранених під час боїв у Донецькій та Луганській областях.

Львівська обласна організація Національної спілки журналістів України закликала працівників медіа регіону здати кров для воїнів, поранених під час боїв у Донецькій та Луганській областях.

В організації вважають, що така допомога найкраще згуртує журналістську спільноту перед днем журналіста, який відзначають в Україні 6 червня.

«Військова агресія Росії проти українського народу щодня несе біль і тривогу у наші родини. Герої, які віддано захищають кожного із нас, потребують допомоги та підтримки. Серед них і чимало наших колег-журналістів. Тому вважаємо, що найкращою підготовкою до відзначення професійного свята – Дня журналіста – стане згуртування усіх медійників Львівщини, незалежно від того чи є Ви членами НСЖУ, для здачі крові воїнам АТО. За інформацією наших колег із регіонального медіа-центру Міністерства оборони України саме цей вчинок кожного із нас допоможе врятувати не одне життя українським захисникам Вітчизни», – зазначили у регіональному представництві НСЖУ.

Здача крові для поранених у АТО українських воїнів відбувається у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону (м. Львів, вул. Личаківська, 26).

Забір крові від донорів здійснюватимуть щосереди впродовж місяця: 26 квітня, 4 травня, 11 травня, 18 травня, 25 травня. Час: 09:00-10:30.

При собі важливо мати паспорт. До донорства допускають осіб без захворювань і вагою понад 60 кг.

Додаткову інформацію надасть голова комісії з питань співпраці із військовими журналістами та військово-патріотичного виховання Галина Пигитяк (068-484-5367) та керівник регіонального медіа-центру МО України Олександр Поронюк (0679251234).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: