На Львівщині невідомий повідомив про замінування

Вчора, 25 квітня об 11:30 годині, невідома особа з мобільного телефону на телефон Львівського оператора служби «102» обліково-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Головного управління національної поліції у Львівській області повідомила про замінування мосту у місту Буськ.

Вчора, 25 квітня об 11:30 годині, невідома особа з мобільного телефону на телефон Львівського оператора служби «102» обліково-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Головного управління національної поліції у Львівській області повідомила про замінування мосту у місту Буськ.

Про це інформує Департамент з питань цивільного захисту населення у Львівській області.

Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ Буського району згідно з « Планом дій …» у складі 46 осіб та 14 од. техніки (з них 6 осіб та 1 од. техніки від ГУ ДСНС України у Львівській області).

Місця можливих подій (обстежено шість мостів, в тому числі на автодорозі Київ-Чоп, та прилеглу до них територію) було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Працівниками Буського відділення Кам'янка-Бузького відділу поліції, спеціалістами вибухово-технічного відділу Львівського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України разом з кінологом проведено обстеження мостів.

О 14:40 год. пошукові роботи завершено - вибухового пристрою не виявлено.

Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: