Ще одне місто відмовилося приймати львівське сміття

C69579CB-A0B7-4659-AE62-F197A49B5C81_w1023_r1_s

Сьогодні, 26 квітня, у Раві-Руській відбулися громадські збори з приводу ухваленого 21 квітня меморандуму щодо поводження з твердими побутовими відходами, які утворюються у місті Львові.

Сьогодні, 26 квітня, у Раві-Руській відбулися громадські збори з приводу ухваленого 21 квітня меморандуму щодо поводження з твердими побутовими відходами, які утворюються у місті Львові, пише prykordonnya.info.

Равчани вирішували чи надавати дозвіл на вивезення сміття на місцеве сміттєзвалище. З майже 200 місцевих мешканців жоден не проголосував «за», один – «утримався», усі інші були «проти».

Нагадаємо, 21 квітня, відбулося підписання меморандуму між Львівською обласною державною адміністрацією, Львівською обласною радою та органами місцевого самоврядування щодо поводження з твердими побутовими відходами, які утворюються у місті Львові. До переліку 19 міст, куди повинні вивозити львівське сміття, потрапила Рава-Руська. Сюди, за попередніми даними, мали б звозити по 10 тонн сміття щодня зі Львова до кінця наступного року. Взамін обіцяли гроші.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: