На Львівщині на хабарі попався прикордонник

n_3251_22108814

Інспектора прикордонної служби, який систематично вимагав гроші від місцевого підприємця за неперешкоджання у ввезенні товарів з-за кордону у країну, затримала на Львівщині.

Інспектора прикордонної служби, який систематично вимагав гроші від місцевого підприємця за неперешкоджання у ввезенні товарів з-за кордону у країну, затримала на Львівщині Служба безпеки України спільно з Військовою прокуратурою та внутрішньою безпекою ДПС.

Про це повідомили у прес-центрі СБУ.

Оперативники спецслужби затримали хабарника після одержання частини неправомірної вигоди у чотири тисячі гривень. Раніше співробітники СБУ задокументували отримання прикордонником ще шести тисяч гривень хабара. Під час обшуку службового автомобіля, яким прикордонний наряд повертався з місця несення служби, правоохоронці виявили 1200 доларів США та майже дві тисячі гривень готівки.

Законність походження коштів встановлюватиметься у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення військовослужбовцю про підозру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: