У Львові розпочалася реєстрація на День вуличної музики

20 травня вчетверте, в центральній частині та на околицях нашому місті, пройде масштабний захід -  День вуличної музики. Даний проект є міжнародним, вже кілька років поспіль проводиться у багатьох  європейських країнах, в тому числі у 40-ка містах України.

Організатори закликають зголошуватися виконавцям, інструменталістам, оркестрам, гуртам та музичним колективам для участі у даному заході. У Дні Вуличної Музики може прийняти участь будь-хто, хто готовий вийти на вулицю і грати музику. Професіонали й аматори, зірки й початківці – будь-хто, хто вміє грати на інструменті (сам або з друзями, незалежно від того, чи це буде лише кілька акордів чи професійне виконання музики) може стати учасником фестивалю.

День вуличної музики об’єднає представників різних напрямків музики від інструментальної до року, панку, інді, джазу, електронної, поп-музики та навіть репу.

Зареєструватися можна за анкетою для музикантів - goo.gl/5E2wiz

День вуличної музики  - волонтерський проект.  З 2014 року проводиться в Україні. В різні роки фестиваль підтримували та брали участь відомі музиканти та публічні люди, такі як: Святослав Вакарчук, ONUKA, Ірена Карпа, Христина Соловій, Alloise та багато інших.

На сторінці у мережі Facebook - День Вуличноï Музики Львів, усі зацікавлені можуть познайомитися з учасниками фестивалю та долучитися до його організації чи фінансової підтримки.

Інформаційна довідка

«День Вуличної Музики» був започаткований 11 років тому у Вільнюсі (Литва) культовим литовським музикантом Андрюсом Мамонтовасом. За останні роки до цього проекту приєднався добрий десяток країн від Ірландії та Грузії до Нідерландів, Норвегії, Португалії та Вірменії. Загально прийнято, що «День Вуличної Музики» відбувається одночасно у всіх країнах в один і той самий день – це третя субота травня.

 Координатор проекту у Львові – Володимир Місяйло (097-845-06-20)

Прес-аташе у Львові – Галина Кондюх (063-178-56-56)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: