У Львові змінили правила паркування

IMG_79481
Фото ілюстративне. Джерело: Безпечне місто

У Львові депутати внесли зміни до положення про паркування транспортних засобів.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Тепер

безоплатним  для паркування вважається майданчик для безоплатного паркування транспортних засобів працівників та/або відвідувачів підприємств, організацій, торговельних закладів (ринків, магазинів, супермаркетів), розважальних закладів і салонів (ресторанів, кафе, барів, нічних клубів, казино тощо) на прилеглих до них територіях.

Також зміни торкнулись і організації майданчиків для паркування. Відтак організацією займатиметься  замовник за власною ініціативою чи за поданням суб’єктів підприємницької діяльності, громадських організацій, органів державної влади та місцевого самоврядування за попереднім погодженням з уповноваженим органом ГУ Національної поліції України у Львівській області.

Схема організації паркування авто на парковках зазначається у паспорті майданчика для паркування за погодженням з уповноваженим органом ГУ Національної поліції України у Львівській області.

Спеціально визначені земельні ділянки для організації гостьових майданчиків для паркування транспортних засобів підприємств, організацій, торговельних та розважальних закладів на прилеглих до них територіях та майданчики для паркування на їх внутрішніх територіях надає замовник цим суб’єктам без проведення конкурсу відповідно до звернень суб’єктів підприємницької діяльності.

Також відтепер про всі порушення замість старих ДАІшників повідомлятиме патрульна поліція Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: