На Львівщині майже 800 людей переховуються від правоохоронців

tiurma_vjaznycia_indonezija_0608766

На даний час не встановлено місцезнаходження майже 800 осіб, з яких 11 – неповнолітні, які переховуються від органів досудового розслідування, суду або ухиляються від відбування кримінального покарання.

Про це повідомили у прокуратурі Львівської області.

Окрім того, ще не встановлено місце знаходження майже 300 безвісно зниклих осіб, з яких 6 діти.

Водночас прокурорами виявлено випадки, коли оперативними підрозділами поліції по півроку і більше не проводяться оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення місцезнаходження розшукуваних, або ж такі оперативно-розшукові справи безпідставно закриваються.

Найбільш критичної оцінки піддано роботу оперативників Стрийського, Городоцького, Дрогобицького, Бродівського, Пустомитівського, Жидачівського, Сокальського та Буського відділів поліції. При цьому, у поточному році Сколівським відділом поліції не розшукано жодної особи.

За наслідками наради розроблено спільні заходи, спрямовані на покращення стану розшукової діяльності, в тому числі навчально-методичного характеру.

Водночас, з огляду на виявлені порушення прокуратура скерувала лист керівництву Головного управління Національної поліції у Львівській області для вжиття відповідних заходів до їх усунення та притягнення винних осіб до відповідальності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: