На Львівщині шахрай видурив у пенсіонерки кругленьку суму

16998082_1854150801291983_3951548465001610693_n

Незважаючи на неодноразові застереження, попередження та нагадування з боку працівників поліції, громадяни продовжують потрапляти на «гачок» аферистів.

В Бродівське відділення поліції 27 квітня надійшла заява від 75-річної місцевої мешканки. Жінка повідомила, що напередодні близько 23.00 на її мобільний зателефонував невідомий, який представився працівником поліції та повідомив, що її син у ДТП збив чоловіка і зараз  знаходиться у поліції. Щоб вирішити проблему, необхідно заплатити гроші. Через півгодини до її дому підійшов невідомий, якому пенсіонерка передала 17 тисяч гривень, 740 євро та золоті вироби загальною вагою 25 грамів, прес-служба поліції Львівської області.

Лише після цього жінка зателефонувала родичам і з'ясувала, що її ошукали.

Правоохоронці встановлюють особу шахрая. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 (шахрайство) КК України. Максимальне покарання. передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі.

Подібна інформація надійшла в Перемишлянське відділення поліції. 19-річний житель району повідомив, що на домашній телефон його бабці зателефонував невідомий та розповів, що її внук потрапив у аварію і терміново необхідні кошти. Проте жінка не розгубилась і відразу звернулась у поліцію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: