У Львові діти учасників АТО отримають одноразову матеріальну допомогу

Виконавчий комітет Львівської міської ради проголосував за виділення одноразової матеріальної допомоги дітям учасників АТО.

Виконавчий комітет Львівської міської ради проголосував за виділення одноразової матеріальної  допомоги дітям учасників АТО, передає кореспондент ІА Дивись.info

Згідно з рішенням допомога надається дітям віком до 18 років у таких розмірах: дітям осіб, які загинули (пропали безвісти) або померли внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних під час участі в антитерористичній операції, яким надано статус члена сім’ї загиблого відповідно до законодавства України – 4000 грн. на кожну дитину. Дітям з інвалідністю учасників антитерористичної операції – 5000 грн. на кожну дитину. Дітям учасників антитерористичної операції – інвалідів війни, дітям бійців-добровольців, які визнані такими за процедурою, встановленою Львівською обласною радою – 3000 грн. на кожну дитину.

Дітям (без надання статусу), один з батьків яких помер – 4000 грн. на кожну дитину. Дітям учасників антитерористичної операції, які впродовж 2017 року (станом на день подання заяви про надання одноразової матеріальної допомоги) безпосередньо брали участь у проведенні антитерористичної операції не менше 45 днів, дітям з сімей учасників антитерористичної операції, у яких на вихованні є четверо і більше дітей віком до 18 років (а також дітей, які навчаються у загальноосвітніх та вищих навчальних закладах I-IV рівнів акредитації та професійно-технічних навчальних закладах з денною формою навчання, до досягнення ними 23 років і не мають власних сімей, незалежно від їхнього місця проживання або реєстрації, не перебувають на повному державному чи недержавному утриманні) – 2000 грн. на кожну дитину віком до 18 років.

Читайте також: Львівський виконком виділив гроші на реабілітацію пораненого в АТО львів’янина

У виняткових випадках дітям учасників антитерористичної операції – мешканців м. Львова, які зареєстровані та фактично проживають у м. Львові, незазначених у підпунктах 3.1-3.5 пункту 3 цього Положення, які потребують дороговартісного лікування – за рішенням комісії, утвореної розпорядженням Львівського міського голови, у розмірах, які визначає комісія індивідуально, але не більше ніж 10000 грн. Для отримання одноразової матеріальної допомоги один з батьків дитини (дітей) або уповноважений представник (опікун тощо) подає до Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій відповідну заяву.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: