Відомий український боксер потрапив у ДТП, винуватцем якої став лось

158488

27 квітня на Київщині відомий український боксер В`ячеслав Узелков потрапив у ДТП, винуватцем якої став лось, що раптово вискочив на дорогу.
Про це Узелков написав на своїй сторінці у Facebook.

27 квітня на Київщині відомий український боксер В`ячеслав Узелков потрапив у ДТП, винуватцем якої став лось, що раптово вискочив на дорогу.
Про це Узелков написав на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні у мене третій день народження. Вранці їхав на роботу по Гостомельській трасі в напрямку Києва. Їхав в потоці автомобілів, дозволену швидкість близько 80 км не перевищував, нікого не обганяв. З лівого боку на проїжджу частину несподівано вибіг дорослий лось. Це сталося в долі секунди. Я намагався уникнути зіткнення, але не вдалося. Слава богу, спрацювали подушки безпеки, машина розбита взм`ятку», - написав Узелков.

Боксер зауважив, що жодних попереджувальних знаків про можливу появу диких тварин вздовж дороги немає, а подібний випадок, за його словами, на цій трасі вже не перший.
Він також повідомив, що патрульна поліція, яку він одразу викликав, склала протокол, в якому вказано, що його провини немає.

Також Узелков зазначив, що для уникнення зайвих розмов він сам виявив бажання пройти тест на алкотестері, який показав, що в його крові немає алкоголю.
На місце пригоди був викликаний єгер, який забрав загиблу тварину з місця ДТП.
Водночас у відділі зв’язків з громадскістю ГУНП у Київській області підтвердили факт ДТП та зауважили, що жодного кримінального провадження не відкривалося через відсутність будь-якого правопорушення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: