Патрульні затримали чоловіка, який з ножем напав на подружжя

987642889bc7ecb49b0ae0f63e398c351453824993

Близько опівночі патрульні отримали виклик від подружжя. Правоохоронці побачили посеред дороги жінку та закривавленого чоловіка.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Патрульні миттєво прибули на місце виклику і побачили, як жінка затикає рану на шиї руками. Ще одне поранення в чоловіка було в ділянці лопатки. Інспектори негайно викликали швидку, яка госпіталізувала потерпілого.

Це виявилися 35-річна та 39-річний чоловік та дружина. Вони сказали, що на них напав невідомий чоловік. Зі слів, очевидців, вони розпивали зі згаданим чоловіком алкоголь у дворі, а згодом стався конфлікт. Свідки надали описи зловмисника. На місце події викликали слідчих.

Інспектори обстежили прилеглі двори і в одному з них виявили чоловіка в стані алкогольного сп’яніння, який був схожий на розшукуваного. Один з інспекторів побачив рукоятку ножа, яка стирчала з-під куртки. До чоловіка застосували кайданки. Неподалік виявили стіл, на якому, ймовірно, раніше згадані особи розпивали алкоголь і плями крові. До приїзду слідчих інспектори забезпечили охорону місця події.

Згодом, у підозрюваного виявили два ножі – один кухонний, а інший складний і в крові та три мобільні телефони. За попередньою інформацією, два з них належать пораненому та його дружині. 37-річний мешканець Львова сказав, що раніше двічі судимий за грабіж.

Чоловіка обстежили на стан алкогольного та наркотичного сп’яніння і доставили у Франківський відділ поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: