В Одесі через повідомлення про замінування з Куликового поля евакуюють людей

d4e767fc9c168d5f312cd5767c1ff1fe1434277049

В Одесі через повідомлення про мінування Будинку профспілок з Куликового поля евакуюють людей, які зібралися з нагоди третьої річниці трагедії 2 травня 2014 року.

Про це заявив представник управління превентивної діяльності Головного управління Нацполіції в області, який перебуває на Куликовому полі, де біля Будинку профспілок зібралося багато людей, передає УНІАН.

Люди прийшли, щоб взяти участь у заході, присвяченому пам’яті загиблих 2 травня 2014 року в Будинку профспілок. Багато присутніх обурюються і не бажають залишати Куликове поле, але правоохоронці переконують їх піти, щоб дати можливість фахівцям перевірити територію на можливу наявність вибухонебезпечних предметів.

Як пояснили у відділі комунікацій обласного головного управління, повідомлення про замінування надійшло приблизно о 12.35.

Нагадаємо, 2 травня 2014 року в Одесі в результаті масових заворушень за участю проросійських і проукраїнських активістів загинули 48 осіб, постраждали близько 300. Почалися сутички в центрі міста, де були застрелені кілька людей. Потім проукраїнські активісти прийшли на Куликове поле, на якому розташовувалося наметове містечко сепаратистів. Намети загорілися, почалася пожежа в Будинку профспілок, в якій також загинули люди.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: