Сьогодні на Личакові поховали волонтера Богдана Дідича (фото)

dsc1382-a1dd67167b742405b1488d915c6dafac

Львів попрощався з Богданом Дідичем. Сьогодні на Личаківському кладовищі поховали відомого громадського діяча та волонтера, голову Громадської організації «Допоможи фронту» Богдана Дідича, який несподівано пішов з життя на 41-му році життя.

Чин похорону відбувся у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла. Далі похоронна процесія рушила на Личаківське кладовище. Попрощатися з Богданом Дідичем прийшли побратими, друзі та рідні, а також сотні небайдужих людей.

Нагадаємо, з початку Революції Гідності Богдан Дідич став її активним учасником, бо не міг займати вичікувальну позицію. З огляду на організаційний досвід, не боявся очолювати львівську сотню «Удару» на Майдані. Богдан Дідич був одним із тих, хто перебував у наметовому містечку майже постійно, координуючи присутність і діяльність сотень людей.

З початком російсько-української війни Богдан Дідич разом з дружиною Уляною почали активно допомагати підрозділам Збройних Сил України, Національної гвардії та іншим. Разом з однодумцям, об’єднаними в ініціативу, а пізніше – в громадську організацію «Допоможи фронту», вони створили чітку і дієздатну структуру допомоги війську.

За свою волонтерську діяльність неодноразово був нагороджений різноманітними відзнаками Міністерства оборони України та багатьох військових частин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: