На ремонт доріг додатково перенаправили понад чотири мільярди гривень

3611-

Масштабна реформа митниці, яку розпочав наш Уряд, вже зараз дає відчутні плоди – лише за січень-квітень 2017 року завдяки перевиконанню надходжень від митниці вдалось додатково перенаправити понад 4 млрд грн на ремонт українських доріг.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив глава Кабміну Володимир Гройсман.

«Хочу наголосити на тому, що це лише початок позитивних змін на українській митниці, яка роками асоціювалась лише із контрабандою, тіньовими схемами і збагаченням окремих ділків. Забезпечення порядку та ефективної роботи митниці – один із наших головних пріоритетів і я переконаний, що у цьому році нам вдасться значно збільшити надходження від митниці до державного бюджету та, як наслідок, значно збільшити кількість коштів, направлених на ремонт українських доріг», – написав Гройсман.

Натомість у ДФС повідомили, що за результатами січня-квітня 2017 року понад 4 млрд. грн. направлені на реконструкцію доріг у рамках дорожнього експерименту. Найбільше коштів на ремонт доріг акумульовано у березні – квітні (відповідно майже 1,7 млрд. грн. та близько 1 млрд. грн.). Як повідомлялося раніше, за результатами січня на ремонт доріг акумульовано понад 600 млн. грн., у лютому – понад 800 млн. грн.

З початку року до державного бюджету було перераховано 94,4 млрд. гривень митних платежів. Митниці ДФС перевиконали заплановані показники з надходжень на 11,1 млрд. гривень (з урахуванням показників Енергетичної митниці ДФС).

Так, у квітні 2017 року індикативні показники з митних надходжень перевиконані на 3,1 млрд. грн.,  у березні – на 3,7 млрд. грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: