На святкування Дня міста влада Львова виділила майже 200 тисяч гривень

culture-mini-8374-0614-Majsternya-mista-160614_
Михайло Мороз / Майстерня міста

Львівська міська рада для святкування Дня міста Львова у 2017 році виділила 199 тисяч гривень із міського бюджету. Завдяки співпраці із меценатами загальний бюджет свята може скласти більше півмільйона гривень.

Про це ІА «Дивись.Info» розповів начальник управління культури Львівської міської ради Михайло Мороз.

«Традиційно на святкування Дня міста Львова міська рада передбачає асигнування у розмірі 199 тисяч гривень із бюджету міста. Це ті кошти, що йдуть на міські установи культури. Але разом із тим ми активно працюємо із партнерами, меценатами. Якщо порахувати загальний бюджет усіх заходів на День міста, то він, напевне, буде більше, ніж півмільйона», – пояснив Михайло Мороз.

Чиновник розповів, що для святкування минулорічного Дня міста була виділена така ж сума коштів із міьського бюджету, але тоді потужнішою була медійна складова – влада міста намагалася залучити людей з-за Львова для святкування його ювілею – 760 років.

Також Михайло Мороз пояснив, що минулорічний День міста Львова під брендом ювілейної дати заснування святкувався не тільки на початку травня – святування подовжили до кінця літа. Цьогоріч це буде обмежене 5-8 травня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: