Одне із міст Львівщини не готове до надзвичайних ситуацій, – перевірка ЛОДА

18308640_1432343363546762_2069073105_n_1493922135_613x459.75_3_0
Надзвичайна ситуація / ЛОДА

Броди, що на Львівщині, не готові до захисту від надзвичайних ситацій.

Такими є результати перевірки цивільного захисту у місті Броди, що 4 травня провели департамент цивільного захисту Львівської ОДА спільно з ГУ ДСНС України у Львівській області. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Попередня перевірку здійснили ще в лютому цього року. Під час інспекції виявили ряд порушень, які Бродівська міська вдала повинна була усунути.

Натомість, до сьогодні не створена Бродівська міська ланка Єдиної державної системи запобігання і реагування на надзвичайні ситуації цивільного захисту.

У департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА пояснюють: без такої ланки, у разі можливого виникнення надзвичайної ситуації, місто Броди не зможе своєчасно ліквідувати наслідки катастрофи.

Крім того, у міській раді не визначена особа – відповідальна за організацію заходів цивільного захисту. Такий незадовільний підхід до роботи може призвести до непоправних наслідків: не лише до матеріальних збитків, а до людських втрат.

За словами в.о. директора департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА Олександра Харчука, такий підхід до виконання Плану підготовки цивільного захисту в регіоні є неприпустимим і потребує подальшого реагування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: