Поліція розшукала зниклих дітей

У місті Носівка на Чернігівщині поліція сьогодні розшукала двох сестер 10 і 13 років, які напередодні вранці пішли до школи та зникли.

Як повідомила прес-служба поліції області, учора після надходження повідомлення про зникнення дівчат відразу було піднято по тривозі особовий склад Носівського відділення поліції. До правоохоронців долучилися рятувальники та десятеро небайдужих місцевих жителів. Також прибули додаткові сили з Головного управління Нацполіції в області.
Учасники пошукової операції організували прочісування території районного центру та прилеглих населених пунктів, опитування місцевих жителів, перевірку залізничної та автобусної станцій.

У результаті наполегливої роботи майже сотні людей сестер було знайдено. Поліцейські виявили дівчат на вулиці Зеленій у районному центрі. Знайдених школярок правоохоронці напоїли гарячим чаєм, нагодували та доправили до Носівського відділення поліції. За попередніми даними, дівчата посварилися із батьками і вирішили переночувати на вулиці.
Після огляду медичними працівниками, а також спілкування з дитячим психологом та представниками поліцейського підрозділу ювенальної превенції сестер передадуть батькам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: