Одразу троє людей постраждали внаслідок ДТП у Львові

1
фото: відкриті джерела

5 травня близько 19:40 год. у Львові на перехресті вул. Зелена та вул. Простора відбулось зіткнення мікроавтобуса «РАФ», водій, 1952 року народження, який є винуватцем ДТП та легкового автомобіля «Фіат Дабло». Про це інформує департамент з питань цивільного захисту ЛОДА.

5 травня близько 19:40 год. у  Львові на перехресті вул. Зелена та вул. Простора відбулось зіткнення мікроавтобуса «РАФ», водій, 1952 року народження, який є винуватцем ДТП та легкового автомобіля «Фіат Дабло». Про це інформує департамент з питань цивільного захисту ЛОДА. 

Внаслідок події постраждали 3 (три) особи: водій «Фіат Дабло», 1986 року народження, житель с. Косівець, Городоцького р-ну, госпіталізований у 8 МКЛ; пасажир «Фіат Дабло», 1962 року народження, житель с. Підʼярків Перемишлянського району, госпіталізований у 8 МКЛ. А також пасажир «Фіат Дабло», житель с. Косівець, Городоцького р-ну, після надання медичної допомоги відпущений.

Незадовільні дорожні умови, що могли стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди не виявлені. Причини події - з'ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: