Вантажівка, що перевозила клейову суміш, вщент згоріла на трасі Київ-Харків

1
фото: ДСНС

На трасі Київ – Харків поблизу с. Олексіївка (Полтавська область) сталася надзвичайна ситуація - величезний рекламний щит впав на вантажівку, яка їхала по дорозі, автомобіль вмить зайнявся. Унаслідок інциденту утворився величезний затор, інформує 112.ua.

На трасі Київ – Харків поблизу с. Олексіївка (Полтавська область) сталася надзвичайна ситуація - величезний рекламний щит впав на вантажівку, яка їхала по дорозі, автомобіль вмить зайнявся. Унаслідок інциденту утворився величезний затор, інформує 112.ua.

«5 травня о 20:52 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДержНС України в Київській області надійшло повідомлення про займання вантажного автомобіля на 126-му км траси Київ - Харків», - йдеться в повідомленні.

На місце виклику було відправлено черговий загін у складі двох відділень 28-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Яготин.

На момент прибуття на місце пожежі рятувальників вантажний автомобіль Volvo був повністю охоплений вогнем. За попередньою інформацією, автомобіль зайнявся під час руху. За словами водія, автомобіль був завантажений клейовою сумішшю і спалахнув після зіткнення з відбійником.

Водія вантажівки з опіками госпіталізували до Яготинської ЦРЛ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: