У День пам'яті та примирення відбувся дитячий мистецький захід

DSC_0566_1494255904_613x407.645_3_0

Сьогодні, 8 травня, у межах  Дня пам'яті та примирення на території Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулось вшанування пам’яті загиблих у Другій світовій війні.

Про це інформує прес-центр ЛОДА

«Сьогодні особливий день в історії України і я би дуже хотів, щоб День пам’яті та примирення по-особливому відгукнувся в серцях саме українських воїнів. Ви, курсанти Національної академії сухопутних військ, є тим великим щитом, який охороняє і оберігає Україну від ще більшого зла. Ви є символом мужності, який сьогодні не дозволяє ворогу та окупанту пройти вглиб нашої держави. І те, що завершення Другої світової війни, насправді, є дуже і дуже далеко від нас,ніяк не зменшує вагу української армії, тому що саме українські солдати, українські офіцери, є запорукою того, щоби війна не пройшла вглиб території  України. Сьогоднішній день повинен бути доказом, що мир знову запанує на українській землі», - зазначив Олег Синютка.

У мехаж заходів, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський, курсанти, офіцери та керівництво Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, учнівська молодь та учасники АТО з родинами вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та спільно промовили молитву та поклали лампадки до хреста.

Опісля, відбувся мистецький дитячий захід «Пам’ять про вчора і перемога сьогодні очима дітей» із залученням учнівської молоді та учасників АТО з родинами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: