Директор «Львівавтодору» розповів, що ремонтуватимуть цього року

578270a8009f4-58252-odesskaya-kompaniya-po-remontu-dorog-osnovannaya-rossiyaninom-nezakonno-poluchila-55-mln-grn-big_1200
Фото ілюстративне. Джерело: Українські Новини

10 травня під час брифінгу директор ЛКП «Львівавтодор» повідомив, що цього року планується провести ремонт орієнтовно на чотирьох об’єктах.

Директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза повідомив, що цього року планується провести ремонт орієнтовно на чотирьох об’єктах.

Про це сьогодні, 10 травня, він сказав під час брифінгу,  інформує кореспондент ІА Дивись.info.

«Зараз ми закінчили коригування проектів по вулиці Замарстинівській. Також вже є закінчений проект площі Франка, завершуються роботи по благоустрою Сихова. Також цього року ми плануємо будівництво грунтової дороги до «Білогорщі». Також продовжується реконструкція вулиці Личаківської», — зазначив Олег Береза.

За його словами, до ремонту площі Франка планують зібрати нараду, оскільки її закриття означатиме, що роботу ЛКП «Львівелектротрнас» паралізують.

«Там складний обсяг робіт. І якщо ми закриємо площу, то повноцінно рухатиметься тільки трамвай №6. Можливо, оптимальніше буде робити реконструкцію площі разом з вулицею Вітовського. Але якщо усі сторони скажуть, що готові до того, щоби її закрити, ми закінчимо роботи цього року», — наголосив Олег Береза.

Нагадаємо, цього тижня у Львові закриють на ремонт вулицю Чернівецьку. У зв’язку з цим, три трамваї змінять свої маршрути, а ще один не курсуватиме зовсім.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: