На Тернопільщині розшукують поліцейського, який спричинив смертельну ДТП і втік

На Тернопільщині правоохоронці розшукують поліцейського, який спричинив смертельну ДТП і втік з місця події.

Про це повідомили секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, дорожньо-транспортна пригода трапилася учора, 9 травня, неподалік села Ягільниця Чортківського району.

Близько першої години ночі водій автомобіля «БМВ-530», рухаючись автодорогою Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. В результаті іномарка перекинулася.
На момент аварії в авто перебувало четверо пасажирів. Один з них – чортківчанин, 1988 року народження, від отриманих травм загинув на місці. Трьох інших постраждалих з травмами доправили до лікарні.
При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що за кермом автомобіля перебував працівник Чортківського відділу поліції. Після ДТП він залишив місце пригоди.

 

Даний факт внесено в єдиний реєстр досудових розслідувань за ст. 286 ч. 2 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження).
Слідство по даній справі веде прокуратура. Інспекція з особового складу управління кадрового забезпечення ГУНП в Тернопільській області проводить перевірку та встановлює всі обставини аварії.

 

Водночас, активісти тернопільського автомайдану через соціальні мережі оприлюднили фото підозрюваного і звернулися до громадян по допомогу у його затриманні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: