«Львівелектротранс» запроваджує новий підхід до виявлення «зайців»

IMG_3493
«Львівелектротранс» запроваджує новий підхід до виявлення «зайців»

Від учора у електротранспорті Львова разом із контролерами від ЛКП «Львівелектротранс» до охорони громадського порядку, а зокрема виявлення безбілетних пасажирів, долучилися представники ГФ «Патріоти».

Від учора у електротранспорті Львова разом із контролерами від ЛКП «Львівелектротранс» до охорони громадського порядку, а зокрема виявлення безбілетних пасажирів, долучилися представники ГФ «Патріоти», передає прес-служба ЛМР.

«Ми розраховуємо, що волонтери від громадського формування допомагатимуть контролерам у попередженні вчинення адміністративних правопорушень, які часто трапляються на маршрутах міста, а також, на громадських засадах, здійснюватимуть нагляд за самими контролерами з метою недопущеннями здійснення ними корупційних вчинків» - зазначив Іван Бондар, начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс».

Також, як повідомила Ірина Барабанова, голова Громадського Формування «Патріоти», «співпраця між ЛКП «Львівелектротранс» та ГФ «Патріоти» проходитиме виключно на волонтерсько-партнерських засадах, кінцевою метою якої є підвищення рівня громадської самосвідомості щодо культури оплати проїзду і поведінки у громадському електротранспорті міста та збереження рухомого складу підприємства у належному вигляді.

Діяльність ГФ «Патріоти» опирається на делегованих йому повноваженнях від виконавчого комітету Львівської міської ради, що прописані у статуті формування, а також погоджені та затверджені правоохоронними органами Львова.

«Функції представників ГФ «Патріоти» під час здійснення контролю орієнтовані виключно на охорону громадського порядку. Безпосередній контроль оплати проїзду у частині накладення адміністративного штрафу за безбілетний проїзд належить до компетенцій працівників (контролерів) від  ЛКП «Львівелектротранс» - додав Іван Бондар.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: