Туристичну Львівщину представлятимуть у Сербії

Упродовж двох днів, 9 та 10 травня, на Львівщині державної телерадіокомпанія Сербії «Радіо Телебачення Сербії» проводили зйомку для новинної програми про Україну.

Про це повідомила начальник управління туризму та курортів облдержадміністрації Наталія Табака.

«Цей короткометражний відеоролик транслюватимуть у новинній програмі «Serbian Broadcasting Corporation NEWS PROGRAM». Ми намагались підготувати дуже насичену дводенну програму й охопити якомога більше цікавих туристичних об’єктів області. Програма також передбачала знайомство зі смачною галицькою кухнею та щедрими традиціями, що є справжнім магнітом для іноземних туристів»,- зазначила Наталія Табака.

За її словами, сербську знімальну групу ознайомили із зеленим туризмом в області – відпочинковим комплексом-демонстраційною пасікою «Медовий Блюз», бальнеологічними курортами Трускавець та Східниця та містом Дрогобич. Гостей цікавить пам’ятка ЮНЕСКО - церква Св. Юра у Львові. Відтак, передбачається збільшення туристичних потоків із запуском нових рейсів у Львові авіакомпанії Ryanair. Вже до кінця 2017 рокузапустять 7 нових повітряних маршрутів, зокрема для Сербії логістично зручним стане напрямок Будапешт – Львів.

Журналісти приїхали в Україну на запрошення Посольства України в Сербії. Група уже відзняла відкриття пісенного конкурсу Євробачення у м. Києві. Після візиту на Львівщину журналісти відвідають м.Кропивницький.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: