«Вбивство Павла»: журналісти Громадського показали документальний фільм про убивство Шеремета (відео)

246589
Розслідування вбивства Шеремета. Фото: Радіо Свобода

Журналісти проекту «Слідство.Інфо» разом із колегами з міжнародної мережі OCCRP зняли документальний фільм про вбивство колеги, Павла Шеремета, у центрі Києва в липні 2016 року.

Журналісти проекту «Слідство.Інфо» разом із колегами з міжнародної мережі OCCRP зняли документальний фільм про вбивство колеги, Павла Шеремета, у центрі Києва в липні 2016 року.

«Журналісти проекту «Слідство.Інфо» разом із колегами з міжнародної мережі OCCRP з перших годин працювали на місці подій, у фільмі ретельно проаналізовано події ночі перед вбивством, - йдеться на сайті Громадського. - Журналістське розслідування почалося з ретельного дослідження моменту закладання вибухівки. Саме тоді й виникли перші питання до слідства. Команда виявила щонайменше 6 свідків, які були присутні на місці злочину».

У документальному фільмі розслідувачі наводять інформацію, яку довідались у опитаних свідків події, представників «Азову», з якими ввечері перед вбивством спілкувався Шеремет тощо. Крім цього, журналісти звернулись  до фахівців з проекту BELLINGCAT, щоб ті допомогли розпізнати номерний знак автомобіля, який стежив за машиною Шеремети у переддень вбивства.

 

Детальніше про результати журналістського розслідування, дивіться у документальному фільмі «Вбивство Павла».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: