В Україні поменшало мільйонерів

235

У 2016 році кількість мільйонерів в Україні скоротилася на 25%. Про це повідомив в.о. голови Державної фіскальної служби Мирослав Продан.

У 2016 році кількість мільйонерів в Україні скоротилася на 25%. Про це повідомив в.о. голови Державної фіскальної служби Мирослав Продан, передає УНН.

За словами Мирослава Продана, за минулий рік 3504 особи задекларували дохід понад один мільйон гривень. Це на 1180 осіб менше, ніж у 2015 році.

Водночас, незважаючи на зменшення кількості мільйонерів, загальні суми їх доходів порівняно з попереднім роком зросли на 13%, або на 3,2 млрд грн.

«Переважна більшість громадян, які задекларували понад 1 млн грн, обліковуються у Києві — 1686. У Харківській області нараховується 287 мільйонерів, Дніпропетровській — 216, Одеській — 211», — розповів Мирослав Продан.

Він повідомив, що загалом протягом цьогорічної деклараційної кампанії декларації про майновий стан і доходи подали майже 513 тис. громадян. Загальна сума задекларованих доходів становить 50,8 млрд грн, що на 1,4 млрд грн (або на 4%) більше, ніж за аналогічний період попереднього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: