Правоохоронці повідомили про підозру сутенерці, яка мала свій «бізнес» у Львові

Правоохоронці повідомили про підозру у скоєнні злочину сутенерці, яка керувала «бізнесом» на відстані.

Про це інформує Головне управління Національної поліції у Львівській області.

28-річна зловмисниця, проживаючи в Дніпропетровській області, забезпечувала діяльність салону з надання платних сексуальних послуг у Львові.

В ході досудового розслідування кримінального провадження за ч.2 ст.303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) КК України працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми у місті Покров, Дніпопетровської області, затримали 28-річну сутенерку, яка втягувала жінок у заняття проституцією та забезпечувала діяльність салону з надання платних сексуальних послуг у Львові. Вартість такого виду сервісу становила 1200 гривень за одну годину. Ці кошти зловмисниця ділила навпіл з повіями.

Контролювала жінка свій «бізнес» на відстані. Проживаючи у місті Покров, зловмисниця забезпечувала діяльність салону за допомогою засобів зв’язку.

Працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми провели санкціоновані обшуки у помешканні сутенерки, що у місті Покров, в ході якого було вилучено ноутбук, з якого вона подавала оголошення про діяльність салону з надання платних сексуальних послуг у Львові, мобільний телефон із сім-карткою, на який приймала замовлення клієнтів та координувала роботу повій.

При затриманні зловмисниця повністю визнала свою вину та пояснила, що розуміла про наслідки та відповідальність за вчинені нею дії, однак робила це через скрутне матеріальне становище.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: