В юнака патрульні виявили наркотики

У 19-річного юнака патрульні виявили речовину схожу на наркотичну

.

Про це інформує Патрульна поліція Львова.

Близько 1 години ночі екіпаж патрульної поліції на вулиці Городоцькій виявив двох осіб, які поводили себе підозріло і озиралися. Побачивши службовий автомобіль, невідомі змінили напрямок і спробували уникнути зустрічі охоронцями правопорядку. Патрульні вирішили перевірити згаданих осіб. Один з юнаків виявився неповнолітнім – 15 років. У його 19-річного друга при поверхневій перевірці знайшли два поліетиленові пакетики з порошкоподібною речовиною білого кольору.

Молодий чоловік повідомив патрульним, що це амфетамін. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Поліцейські сповістили батьків. Експерти вилучили речовину на перевірку. Попередня кваліфікація справи за ч.1 ст.309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Санкція статті передбачає: штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: