П’яний водій після ДТП передав керування автомобілем нетверезому пасажиру

18519453_1697433883891710_6054071510501384617_n

Вчора, близько 23 години, екіпаж патрульної поліції отримав виклик про ДТП на автодорозі Ковель-Жовква, поблизу села В’язова.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Патрульні прибули на вказану ділянку дороги, де їх зустрів заявник – водій автомобіля «Mercedes-Benz». Він був потерпілим в ДТП, яке вчинив водій автомобіля ВАЗ та поїхав з місця пригоди. Інспектори подали в орієнтування автомобіль та почали складати всі необхідні матеріали ДТП.

Згодом, один з екіпажів повідомив, що помітив транспортний засіб, який підпадав під опис та мав характерні пошкодження. Патрульні зупинили автомобіль та попросили у водія документи, проте в нього їх не виявилося. Коли інспектори запитали про причетність водія до ДТП, він свою вину заперечив та повідомив, що за кермом під час пригоди перебував його пасажир. Згодом це підтвердив і заявник. Крім того, під час спілкування, патрульні виявили у водія та його пасажира явні ознаки алкогольного сп’яніння. Результат перевірки на стан алкогольного сп’яніння – 2.63 та 2.67 проміле.

Патрульні склали на двох чоловіків протокол за ст. 130 КУпАП (керування в стані алкогольного сп’яніння), на винуватця ДТП протокол за 124 (вчинення ДТП) та за ст.122-4 КУпАП (залишення місця ДТП). Також інспектори винесли постанову за ст.126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів).

Загалом, починаючи з 10 травня, у Львові та області патрульні склали 49 протоколів за керування водіями транспортними засобами в стані сп’яніння.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: