Львівському високопосадовцю МВС, якого затримали на хабарі, призначили заставу у 800 тисяч

18519242_1442233279149085_1589420352_o-e1494846863439

Начальнику держустанови «Територіальне медичне об'єднання МВС України по Львівській області», якого затримали на хабарі, призначили 800 тисяч гривень застави.

Начальнику держустанови «Територіальне медичне об'єднання МВС України по Львівській області», якого затримали на хабарі, призначили  800 тисяч гривень застави.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив військовий прокурор Олег Сенюк.

«Гвинтики в затриманні корупціонерів закручено, робота триває. Одразу ж по затриманню на здирництві керівника медустанови МВС суд обрав йому запобіжний захід. Швидко і без затримок. 800 тис грн застави – таким є рішення Шевченківського райсуду м. Львова, які лихо-начальник може сплатити впродовж 5 днів», - написав Олег Сенюк.

Нагадаємо, що напередодні військова прокуратура Львівського гарнізону спільно з УЗЕ у Львівській області ДЗЕ Нацполіції України затримала начальника держустанови «Територіальне медичне об'єднання МВС України по Львівській області» на одержанні чергового хабара в розмірі 6 тисяч гривень. За них він обіцяв посприяти з позитивним вирішенням питання щодо передачі одного з приміщень установи в оренду.

«Посадовець, за плечима якого 20 років стажу, підозрюється в систематичному вимаганні та одержанні неправомірних вигод (понад 20 епізодів) упродовж тривалого часу – лютого-травня 2017 року. Грошові кошти на загальну суму 150 тис грн від громадян України призначалися за вирішення питань, пов'язаних із господарською діяльністю, а також передачею в порушення існуючого порядку в оренду приміщень вивіреної йому установи. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі та конфіскація майна», - додав Сенюк.

Додамо, що очолює посаду начальника сектора медичного забезпечення – Юрій Дубець.

Згідно з декларацією за 2016 рік, Юрій Дубець на двох з дружною мають у власності 4 земельні ділянки та дві квартири. Також задекларовані автомобіль 2015 року випуску Хонда MDX АКУРА 990 тисяч гривень вартості та Вольво ХС70 2008 року випуску.

Щодо доходів, то за основним місцем роботи Юрій Дубець задекларував понад 250 тисяч гривень та 74 тисяч гривень пенсії. Дружна Галина Дубець задекларувала 63 тисячі гривень та 50 тисяч гривень заробітної плати за сумісництвом, майже 33 тисячі гривень пенсії та 960 тисяч гривень доходу від зайняття підприємницькою діяльністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: