Переговори з містами по «сміттєвому» меморандуму рухаються дуже повільно, - Бабак

Львів має укладені угоди на вивіз сміття лише в об’ємі 80 тонн на добу, при тому що у «сміттєвому меморандумі йшлося про 510 тонн.

Львів має укладені угоди на вивіз сміття лише в об’ємі 80 тонн на добу при тому, що у «сміттєвому» меморандумі йшлося про 510 тонн.

Про це у коментарі журналістам заявив заступник міського голови Львова Сергій Бабак.

«У меморандумі було закладено 19 міст, підписали його 16. Укладені угоди з трьома містами на 80 тонн на добу. Всього меморандумом передбачалося спочатку 580 тонн, потім – 510. Ведемо переговори з міськими депутатами, але все рухається дуже повільно. Місто робить все, що може, щоб міста отримали кошти», - заявив Сергій Бабак.

За його словами, деякі громадські організації виступають проти меморандуму, не пояснюючи чому, хоча це можливість для міст  отримати кошти на свої потреби.

«Логіка – «нам нічого не треба – ми проти» призведе до того, що за пару років область перетвориться на загальний смітник.  Бо якщо подивитися на полігони в області, то зрозуміло, що  цю проблему треба вирішувати комплексно. Ці інвестиції дозволяють її вирішити. Хто проти – нехай скажуть, як це зробити, я за які гроші», – заявив заступник мера.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: