Синютка обговорив план розбудови міжнародних пунктів пропуску

a06779cf6497442b65fd5fae52113a1d_XL
Поліція викликала на допит посадовців Львівської міськради

У середу, 17 травня, на українській стороні міжнародного пункту пропуску «Краківець-Корчова» голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із Підкарпатським воєводою Евою Леніарт.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

У межах зустрічі обговорили актуальні питання щодо пунктів пропуску на території Львівської області з Підкарпатським воєводством (Польща). Зокрема, головним питанням порядку денного зустрічі був проект «Будівництва ділянки для легкового автотранспорту та автобусів у пункті пропуску «Краківець»», який забезпечить можливість оформлення легкових автомобілів на автомагістралі А4/М10.

Так, голова ОДА наголосив на важливості розвитку прикордонної інфраструктури, зокрема озвучив необхідність створення нових пунктів пропуску через українсько-польський кордон на території Львівської області.

Також сторони обговорили стан справ щодо майбутнього пункту пропуску «Нижанковичі – Мальховичі» та передбачення пішого переходу у проектній документації будівництва пункту пропуску. Розробку проектубудівництва пункту пропуску буде завершено до грудня 2017 року.

У підсумку, сторони обговорили підготовку митних та прикордонних служб України та Республіки Польща до функціонування в умовах безвізового режиму з Європейським Союзом.

«Львівська область та Підкарпатське воєводство повинні стати прикладом відображення результатів доброї співпраці України та Польщі», - зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Зазначимо участь у засіданні також взяли директор департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Поліна Лі та представники митних та прикордонних служб України та Республіки Польщі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: