У Львові розпочинають будівництво інноваційного парку на території промзони

Проект передбачає спорудження комплексної інфраструктури: ділової, технологічної та соціальної.

Наступного тижня у Львові розпочнуть підготовчі роботи для будівництва інноваційного парку LvivTech.City. Про це засновники проекту оголосили під час прес-конференції 17 травня, повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

LvivTech.City — це інноваційний парк, який, за словами генерального директора компанії-забудовника ТОВ «Львів СтандартБуд» Олега Засадного, міститиме у собі три зони: ділову, технологічну та соціальну. Так, тут планують розмітити офіси, конференц-зали, необхідні для роботи комунікації, заклади освіти, відпочинку, житло, медичні центри тощо.

«Це інфраструктура, яка повинна забезпечити резидентів можливістю працювати, проживати, навчатися і відпочивати. Саме така концепція є типовою для більшості європейських та американських країн, де відбувається ділова активність і люди мають можливість задовольнити абсолютно всі потреби. Ми спостерігаємо тенденцію, коли дедалі більше уваги приділяється не  тільки робочому місцю, а й простору, де перебувають співробітники», — зазначає Олег Засадний.

Крім того, на території обіцяють облаштувати зелені зони, які будуть доступні не тільки працівникам інноваційного парку, а й усім жителям міста.

«Концепція передбачає, що будуть три окремих корпуси. Між ними будуть зелені зони, де вільний час зможуть проводити всі, а не тільки працівники», — додає Олег Засадний.

Потенційними резидентами інноваційного парку, на думку засновників, будуть компанії, які працюють у сфері IT, енергозбереження та біотехнологій.

LvivTech.City базуватиметься на вул. Стрийській, 48 — території промзони колишнього заводу «Львівприлад». Його загальна площа – 1,77 га з підземним паркінгом для 250 автомобілів.

Першу з трьох будівель планують здати в експлуатацію вже наступного року. Загалом же парк будуватимуть протягом чотирьох років.

Реалізовувати LvivTech.City буде ТОВ «Львів СтандартБуд» і девелоперська компанія UDP.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: