Мешканців будинків на площі Св. Юра відселять до 2020 року

1495114474_p5

Депутати Львівської міської ради затвердили Міську цільову програму відновлення Святоюрського комплексу на 2017-2020 роки.

Вона зокрема передбачає відселення мешканців будинків на пл. Святого Юра, для чого потрібно близько 8 мільйонів гривень, передає ІА Дивись.info.

Як йдеться у програмі, на сьогодні на земельній ділянці загальною площею 0,1295 га на вул. Листопадового Чину, 28 розташовано технічний будинок радіостанції та будинок трансформаторної підстанції ТП 370, на які відповідно до інформаційних довідок з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та реєстру прав власності на нерухоме майно зареєстровано право державної власності Концерну РРТ Адміністрації державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України. Зазначений об’єкт забезпечує роботу державних програм, розвиток мережі цифрового мовлення, ремонт телевізійної та радіорелейної техніки, перевірку, повірку і ремонт комплексу вимірювальної техніки та обладнання всіх об'єктів Львівської філії Концерну РРТ.

На земельній ділянці площею 0,0339 га розміщено обладнання з обслуговування телекомунікаційних вузлів системи телебачення, радіо мобільного та інтернет зв'язку засобами волоконно-оптичних та кабельних ліній зв'язку; окрім цього, на ній розміщено вузлову станцію мобільних операторів зв'язку Київ – Львів – Відень – Лондон та інше обладнання державних установ, організацій та Львівської філії Концерну РРТ. Окрім цього, з ділянки № 1 на ділянку № 2 прокладено 7 кабелів живлення 380 Вт та понад 16 труб діаметром 100 мм, по яких проходять оптичні кабелі та кабелі зв'язку.

Для перенесення комунікацій та телекомунікаційного обладнання з ділянки № 2 на ділянку № 1 необхідно розробити робочий проект на проведення перенесення, спорудити телекомунікаційну шафу та технічне приміщення із системою кондиціонування, у якому би розмістилось усе обладнання, яке на сьогодні знаходиться на земельній ділянці № 2. Орієнтована вартість робіт – 350 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: