У Брюсселі відкриється фотовиставка, присвячена війні на Донбасі

У Брюсселі в культурному центрі Le Senghor сьогодні відкриється фотовиставка «Донбас: по той бік останніх новин. Розкриваючи особисті історії мужності та натхнення з України».

У Брюсселі в культурному центрі Le Senghor сьогодні відкриється фотовиставка «Донбас: по той бік останніх новин. Розкриваючи особисті історії мужності та натхнення з України», передає УНІАН.

Це буде виставка робіт українського фотографа, журналіста Наталії Любченкової.
Захід організовують Товариство українців у Бельгії та благодійна організацією UAct.

Любченкова зазначила, що виставка організована з метою розповісти європейцям, що на сході України триває війна і страждають мирні люди.

«Я живу і працюю за кордоном і дуже добре знаю, що про Україну з другої половини 2015 року по телебаченню говорять дуже мало. Я неодноразово чула від іноземців: «Ми знаємо про Мінські угоди і більше нічого про Україну в новинах не бачимо. У вас вже все добре?», - зауважила фотограф.
За словами Любченкової, вона хотіла, щоб посадовці, які впливають на європейську політику, «побачили справжніх людей за цифрами, що надходять із зони конфлікту на сході України, – про переселенців, про постраждалих, про убитих».
Виставка триватиме до 4 червня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: