У червні відбудеться Міжнародний фестиваль раритетних автомобілів Leopolis Grand Prix

2-4 червня у Львівському центральному парку культури і відпочинку імені Б. Хмельницького відбудеться Міжнародний фестиваль раритетних автомобілів Leopolis Grand Prix.

У програмі фестивалю – виставки-презентації ретро-автомобілів під відкритим небом, ретро-парад автомобілів центральними вулицями міста, змагання на дитячих автомобілях, покази спеціалізованих колекцій мод автомобільної тематики. Для учасників та гостей фестивалю  відбудеться екскурсія центральною частиною міста Львова.

Цьогоріч у Міжнародному фестивалі класичних автомобілів Leopolis Grand Prix візьмуть участь близько 200 екіпажів з України, Польщі, Литви, Австрії, Італії, США, Єстонії, Чехії. Україну представлятимуть автолюбителі Запоріжської, Харківської, Дніпропетровської, Одеської, Київської, Івано-Франківської, Тернопільської та Львівської областей.

У межах фестивалю створять тематичні вулиці:  «англійську», «радянську», «французьку», «американську», «німецьку», «італійську», «польську», «скандинавську», «японську» і «байкарську». Також заплановані «військовий квартал», «дитячий» проспект та вулиця «торгова». На кожній із вулиць відбуватимуться виставки автомобілів за країнами-виробниками, відповідними дизайнами, музичним супровідом та кулінарією цих країн світу.

Як і в 1930-их, одночасно із перегонами по «Львівському трикутнику» відбудуться перегони на дитячих авто «Формула 001».

Змагання на трасі «Львівський трикутник» відбуватимуться у 5 класах:

  • КЛАС - А   гоночні та спортивні автомобілі, виготовлені до 1946 року
  • КЛАС - В   неспортивні автомобілі, виготовлені до 1946 року
  • КЛАС - С   неспортивні автомобілі, виготовлені після 1946 року
  • КЛАС - D   гоночні та спортивні автомобілі, виготовлені до 1946 року
  • КЛАС - E   національний клас «ЗАПОРОЖЕЦЬ ЗАЗ 965».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: